News

Picanteriile lui Fidel Castro, dictatorul cubanez cu un apetit sexual ieşit din comun: s-a culcat cu 35.000 de femei

Picanteriile lui Fidel Castro, dictatorul cubanez cu un apetit sexual ieşit din comun: s-a culcat cu 35.000 de femei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fidel Castro este dictatorul cubanez care a murit la vârsta de 90 de ani, după o viaţă tumultoasă, excentrică, condimentată cu senzaţii tari, femei, trabucuri, dramatism.

Liderul revoluţiei cubaneze este, fără dubiu, el însuşi o filă de istorie ce niciodată nu va fi uitată. Există mii de poveşti legate de viaţa lui Fidel Castro şi, mai ales de partea sexuală a vieţii sale. Apetitul său sexual a fost uluitor şi se pare că ar fi avut aproximativ 35.000 partenere. Fidel Castro a mărturisit că a fumat primul trabuc la 14 ani şi acesta i-a fost oferit chiar de tatăl său.

Fostul dictator a mărturisit că a fost un lucru bun faptul că nu a inhalat fumul, chiar dacă o parte se inhalează fără să vrei.

”Am fumat prea mult în viaţa mea. Până într-o zi, acum 20 de ani, când am decis să încetez. Nu m-a obligat nimeni, pur şi simplu aşa am simţit. Am tot auzit discuţii despre sănătate, combaterea viciilor, obezităţii şi aşa am simţit că pot da un exemplu poporului cubanez. Am renunţat la fumat şi nu mi-a lipsit niciodată.”, spunea Fidel Castro.

Ce nu mai ştim despre el? A adorat baseball-ul, însă după revoluţia cubaneză el a interzis toate sporturile la nivel profesionist în Cuba şi a închis cluburile unde el însuşi jucase când era copil.

Fidel Castro a estimat că au existat peste 600 de tentative de asasinare a lui şi că ar fi fost comandate de SUA. Unele chiar ar fi fost aproape de reuşită. De exemplu, o pastilă cu cianură care ar fi fost pe punctul de a fi strecurată într-un milkshake la o cafenea pe care o frecventa.

Fostul dictator era înarmat mereu cu un pistol, iar viaţa sa amoroasă poate stârni uşor invidia bărbaţilor. S-a culcat cu 35.000 de femei.

Potrivit unui apropiat al dictatorului, scrie presa internaţională, Castro avea un apetit sexual de nestăvilit. The New York Post a scris că bărbatul făcea sex cu cel puţin două femei diferite zilnic, la prânz şi la cină. Uneori şi dimineaţa.

Gărzile sale recrutau femei pentru el, de pe plajele din Havana. Un reporter Vanity Fair a scris în 2008 că Fidel adora să flirteze şi orice discuţie cu femeile era însoţită de aluzii sexuale. Când a fost întrebat câţi copii are, dictatorul a râs şi a spus: ”Nu am un trib. Nu sunt mulţi, mai puţin de 12.”

Deşi era foarte bogat, pretindea contrariul. Spunea adesea: ”Niciun cent nu-mi aparţine.”

Fidel Castro l-a respectat enorm pe preşedintele Kennedy şi a spus după mulţi ani de la moartea lui că era un om inteligent, uneori sclipitor, curajos şi că dacă ar fi trăit, sigur relaţiile dintre Cuba şi SUA s-ar fi îmbunătăţit.

De asemenea, era convins că moartea preşedintelui fusese o conspiraţie.

Dictatorul cubanez îşi scria singur discursurile nefiind niciodată mulţumit de calitatea unui speech scris de altcineva. Îl cataloga de îndată neelocvent.

Fidel Castro ar fi avut o aventură cu superba Gina Lollobrigida. Actriţa nu a confirmat niciodată, ci doar a lăsat să se înţeleagă că a existat o atracţie evidentă între ea şi dictatorul cubanez.

Acum, în 2021, o filă de istorie se încheie în Cuba: Niciun membru al familiei Castro nu se va mai afla la putere.

Are loc sfârşitul unei ere: În ultimele luni, această ţară cunoaşte o nemulţumire socială inedită, sub impulsul recentei introduceri a internetului mobil, cu manifestaţii ale artiştilor, proteste ale disidenţilor şi mobilizări ale altor sectoare ale societăţii civile, precum apărătorii drepturilor animalelor.

"Faptul că Raul Castro cedează conducerea Partidului Comunist în Cuba nu este o schimbare adevărată", a notat marţi pe Twitter senatorul american de origine cubaneză Marco Rubio. "Însă adevărata schimbare este oricum în curs", a adăugat el, cu referire la aceste mişcări sociale.

În câteva zile, niciun membru al familiei Castro nu va mai fi la putere în Cuba: congresul Partidului Comunist, care începe vineri, va pune capăt celor şase decenii de "regim frăţesc" şi lasă locul unei noi generaţii.

După moartea lui Fidel Castro, în 2016, retragerea fratelui său Raul, care va împlini în curând 90 de ani şi care îi predă ştafeta preşedintelui Miguel Diaz-Canel, 60 de ani, întoarce o pagină de istorie pentru insulă şi locuitorii săi, dintre care aproape toţi nu au cunoscut altă familie conducătoare decât cea a celebrilor revoluţionari.

 

Comentarii

Modifică Setările