Gossip

Picioarele sau posteriorul? Care este cel mai mare atu al lui Jennifer Lopez? FOTO

Picioarele sau posteriorul? Care este cel mai mare atu al lui Jennifer Lopez? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Întreaga ei imagine este desăvârşită, iar JLo ştie mai bine ca nimeni alta să-şi etaleze silueta fără cusur de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu. Însă ce parte a trupului ei primeşte mai multe laude - picioarele bine lucrate la sală, expuse prin crăpături adânci ale rochiei, sau posteriorul bombat, care se ghiceşte prin ţinutele mulate?

Te uiţi la ea şi nu ştii cum de e posibil ca, la aproape 50 de ani, să arate atât de bine! Mai bine chiar decât când avea 20-30 de ani! E clar că beneficiază de sfaturile celor mai pricepuţi instructori de fitness, nutriţionişti, stilişti şi alţi numeroşi specialişti, însă tot nu-ţi vine să crezi că, la 49 de ani, le dă pur şi simplu clasă junelor la capitolul imagine SEXY.

Pe vremea când nu ştia să se pună în valoare pe covorul roşu...

Ca să aibă un fizic de nota 10, Jen munceşte mult la sală, iar rezultatele nu au întârziat sa apară. Trupul divei este mai tonifiat ca niciodată, iar atitudinea ei este de invidiat - emană bună dispoziţie şi sex appeal prin toţi porii, lucru vizibil de fiecare dată când îşi face apariţia în spaţiul public. 

Între timp, Jen a învăţat să ofere un adevărat spectacol pe covorul roşu...

Iar, în ceea ce priveşte stilul vestimentar care i se potriveşte mănuşă, Lopez preferă, de cele mai multe ori, să-şi expună cele mai bune atuuri fizice ale ei - picioarele şi/sau posteriorul. După cum se vede cu ochiul liber şi în imaginile din galeria foto, Jenny from the block se prezintă, de obicei, în lumina reflectoarelor într-o rochie care să lase la vedere picioarele, iar, pe scenă, este adepta unor costume mulate, care îi permit mişcări libere şi, bineînţeles, etalarea posteriorului care a transformat-o, de lungul anilor, într-o bombă sexy.

Nici pe scenă nu e mai prejos...