Beauty

Pictoriale versus realitate. Cum arată cu adevărat silueta lui Jennifer Lopez (49)? Artista ţine o dietă acum

Pictoriale versus realitate. Cum arată cu adevărat silueta lui Jennifer Lopez (49)? Artista ţine o dietă acum

De-a lungul anilor a fost un etalon de frumuseţe, mai ales că se număra printre puţinele figuri de la Hollywood care n-au căzut în capcana operaţiilor estetice. Dar cum arată în prezent?

În pictoriale este mereu perfectă! Deşi are deja 49 de ani, J.Lo are o siluetă de invidiat, iar secretul ei o alimentaţie corectă şi hidratarea corespunzătoare. Cel puţin aşa spune ea, dar să fie această realitatea?

Ei bine, răspunsul l-am primit chiar ieri, când artista a fost surprinsă prin Miami, ieşind de la o sală de fitness. Purtând un outfit revelatori, toţi cârcotaşii au putut observa că nu există nicio diferenţă între pictorialele sexy pe care artista le face şi realitatea.

Care e adevăratul ei secret? Răspunde prompt nevoilor corpului ei! De patru zile, J.Lo ţine o dietă fără carbohidraţi ori zahar. Durata întregii diete este de zece zile, iar artista este hotărâtă să meargă până la capăt. Recunoaşte, însă, că-n perioada aceasta a resimţit mai mult foamea şi că asta îi afectează starea de spirit.

”E mai greu decât credeam. Mi-e foarte, foarte foame. În primele 24 de ore de când mă ţin departe de carbohidraţi şi zahăr, am învăţat multe despre zahăr şi ce impact are acesta asupra corpului tău şi simt nevoie să stau departe de el”, spunea ea, într-o intervenţie pe Instagram.

Modifică Setările