News

Pierce Brosnan revine în noul film "Mamma Mia!"

Pierce Brosnan revine în noul film "Mamma Mia!"

Pierce Brosnan a fost crescut de bunici, apoi de o mătuşă şi un unchi

În 2008 apărea în producţia "Mamma Mia!", alături de Meryl Streep, Amanda Seyfried, Christine Baranski şi Colin Firth, primind o mulţime de aprecieri pentru rolul lui Sam, iar acum Pierce Brosnan este pregătit să se reîntoarcă în noul film cu acelaşi nume.

Chiar dacă au fost şi critici care au comentat pe baza interpretării sale din musicalul de comedie, pe actorul de 64 de ani remarcile răutăcioase nu l-au descurajat, deoarece acum a confirmat că va juca şi în continuarea filmului,  "Mamma Mia: Here We Go Again!", care se preconizează că va apărea pe marile ecrane abia în 2018. Starul, foarte cunoscut pentru rolul remarcabil din seria cu James Bond, va juca din nou alături de Meryl Streep, 67 de ani şi de Colin Firth, 56 de ani.

Marele anunţ a fost făcut pe contul său de Instagram, printr-o fotografie din film însoţită de mesajul: "Dansăm sau vrei să dansezi? Mamma Mia ne întoarcem ..." Universal Pictures a început deja să lucreze la continuarea filmului care a avut un succes răsunător în 2008.  Muzicalul iconic are ca subiect principal povestea unei mirese care încearcă să îşi găsească adevăratul tată pentru a o putea conduce la altar în ziua nunţii. Problema este că va avea un şoc atunci când îşi dă seama că există trei potenţiali bărbaţi care i-ar putea fi taţi biologici.

Foto: Instagram, Cinemagia, Arhiva OK

Modifică Setările