Vedete

Pierdere imensă pentru Oana Sârbu. Ce se întâmplă cu artista: "O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic"

Pierdere imensă pentru Oana Sârbu. Ce se întâmplă cu artista: "O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Oana Sârbu a pierdut în pandemie două persoane dragi, iar suferinţa nu poate fi descrisă în cuvinte.

Artista s-a despărţit cu durere de cea care i-a dat viaţă, dar şi de mătuşa ei dragă.

„Problemele cu ea au început în urmă cu câţiva ani, vârsta şi-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în faţa mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am şi eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd şi în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit solista la Prima TV. 

 „Am pierdut-o şi pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre naşa mea de botez. În ultimele zile de viaţă, am dus-o la un cămin şi nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit şi mă gândesc des şi acum ce a simţit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, a mai spus Oana.

 

Modifică Setările