News

Pierre Richard a ajuns de nerecunoscut. Celebrul actor francez din "Marele blond cu un pantof negru" e total schimbat

Pierre Richard a ajuns de nerecunoscut. Celebrul actor francez din "Marele blond cu un pantof negru" e total schimbat camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Este considerat chiar unul dintre cei mai buni comedianţi din ultimii 50 de ani. Putea fi prost, amuzant sau inteligent fără să depună prea mult efort. Actorul şi regizorul francez Pierre Richard este o adevărată legendă.  A apărut în producţii precum Montparnasse 19, 27 Missing Kisses, Victor, Blond Tall Man with One Black Shoe, Cineman, All Together, Lost in Paris, Mr. Stein Goes Online. Astăzi poate fi identificat cu greu.

Pierre a fost atras de cinematografie încă din copilărie, când obişnuia să fugă de la ore pentru a vedea un film la cinema. În 1968, visul lui s-a împlinit. A fost distribuit pentru prima dată în producţia Very Happy Alexander.

Acum, la 86 de ani, Pierre Richard pare greu de recunoscut. Vizibil îmbătrânit, actorul şi-a pierdut trăsăturile care le-au consacrat şi carisma care trecea sticla. Cu toate acestea, a reuşit să-şi păstreze farmecul unic. Astăzi, milioane de fani continuă să îi aprecieze filmele.

Pierre Richard a încercat să îşi păstreze viaţa personală departe de reflectoare. Cu toate acestea, se ştie că s-a căsătorit şi a divorţat de trei ori şi are doi fii care au păşit pe urmele tatălui lor. Olivier cântă la saxofon, iar Christophe la contrabas.

 

Modifică Setările