News

Pink, aspru criticată de fanii internauţi. Iată ce i-a făcut copilului său!

Pink, aspru criticată de fanii internauţi. Iată ce i-a făcut copilului său!

Celebra artistă este extrem de activă pe contul de Instagram, ţinându-şi la curent fanii internauţi cu toate activităţile ei. Ei bine, cea mai recentă ispravă a adus-o în mijlocul unui scandal. Pink a născut acum 7 luni Cei care urmăresc activitatea artistei de pe Instagram s-au isterizat la vedere acestei ultime fotografii. Aceştia au criticat-o pentru ceea ce face, argumentând că-şi pune băieţelul în vârstă de doar câteva luni într-un real pericol.

Despre ce vorbeau? Despre faptul că Pink gătea avându-l pe Jameson în marsupiu. Ce era greşit? Că gătea, micuţul de 7 luni fiind mult prea aproape de foc şi, implicit, de uleiul care ar fi putut sări pe chipul acestuia şi cauza – evident – arsuri grave.

”Frumoasă fotografie de familie, însă, te rog, nu-l mai purta pe Jameson în marsupiu când găteşti. Am auzit poveşti îngrozitoare care s-au întâmplat când mămicile făceau asta”, a fost reacţia unuia dintre fanii artistei.

Altul o sfătuieşte să-l poarte invers, dacă vrea ca băieţelul de şapte luni să fie în siguranţă: ”Şi eu îmi port mereu după mine. Cu excepţia momentului în care gătesc. O alternativă, dacă chiar trebuie să-l porţi în marsupiu, ar fi să-l porţi pe spate. Aşa n-ar mai fi cu faţa aproape de oale”. Mda, voi ce spuneţi? Şi-a pus Pink în pericol băieţelul?