News

Pink în miniatură: cât de mult îi seamănă fetiţa cântăreţei!

de admin

Pink în miniatură: cât de mult îi seamănă fetiţa cântăreţei!

Rare sunt momentele în care artista de 35 de ani îşi scoate fiica de 4 ani, Willow, în faţa aparatelor de fotografiat. Însă la premiera filmului Disney “Inside Out”, în Los Angeles, Pink a apărut cu superba ei fetiţă, care îi seamănă foarte mult.

Rolul de mamă i se potriveşte cel mai bine, după cum a şi mărturisit cântăreaţa în repetate rânduri, creşterea micuţei Willow plăcându-i la nebunie. Din fericire, este ajutată şi de soţul ei, Carey Hart, care nu a fost prezent la eveniment. Pink şi-a îmbrăcat fetiţa în acelaşi ton şic, alegându-i o rochie alb cu roz, în dungi, şi guler galben, în timp ce ea a preferat o rochie neagră feminină, cu o eşarfă oranj la gât. Cele două s-au distrat la premiera filmului împreună şi au stârnit furori cu apariţia lor adorabilă, ca mamă şi fiică.

Nu ştim dacă urmează un al doilea copil pentru Pink şi Carey, deşi cei doi spun că şi-ar dori o familie numeroasă. În ultimele luni, artista a fost atacată adeseori pentru silueta sa plinuţă, însă chiar ea a mărturisit că este fericită, mănâncă bine şi se relaxează, oferindu-i corpului său o pauză binemeritată de la antrenamentele grele pentru concerte. Să fie şi o pauză pentru familie?

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările