News

Pink şi fiica sa, Willow, două prinţese la un eveniment de premiere a muzicii country

Pink şi fiica sa, Willow, două prinţese la un eveniment de premiere a muzicii country

NASHVILLE, TN - NOVEMBER 08: Willow Sage Hart (R) and singer-songwriter Pink (L) attend the 51st annual CMA Awards at the Bridgestone Arena on November 8, 2017 in Nashville, Tennessee. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Nu este pentru prima dată când Pink vine însoţită de familie la un eveniment de premiere a muzicii şi, dacă la premiile MTV Video Music Awards, care au avut loc spre sfârşitul lunii august, cântăreaţa, fiica sa şi soţul său au făcut un trio, îmbrăcaţi toţi în costume masculine, iată că de data aceasta au schimbat registrul vestimentar.

Cântăreaţa în vârstă e 38 de ani a venit la cea de-a 51-a ediţie a Galei de premiere a muzicii country de mână cu fiica sa, Willow (6 ani), îmbrăcate amândouă ca nişte prinţese. Ea este o cântăreaţă celebră şi o mamă dedicată cu doi copii, iar apariţiile sale îi lasă cu gura căscată pe fani. Pink a atras toate privirile la evenimentul care a avut loc la Arena Bridgestone în Nashville, Tennessee, miercuri seara. Artista a optat pentru o rochie cu un croi extravagant, din tulle alb, cu volane şi decupaje, în timp ce fiica sa a arătat fix ca o prinţesă din filmele Disney, îmbrăcată într-o rochie bleumarin şi cu o diademă pe cap.

Cu un decolteu adânc şi o panglică neagră care i-a accentuat talia, Pink şi-a arătat noua siluetă după naşterea micuţului Jameson, şi arată extraordinar de bine.

Pink, pe numele său real, Alecia Beth Moore, a fost uimitoare în această ţinută glamour, completată de un make-up natural, cercei rotunzi de inspiraţie rock şi o coafură inedită. De data aceasta, soţul cântăreţei, Carey Har (42), a lipsit de la eveniment, probabil că a rămas acasă pentru a avea grijă de fiul de 11 luni, Jameson.

Foto: Getty Images

Modifică Setările