News

Pippa Middleton însărcinată, cu o ţinută perfectă la Wimbledon

Pippa Middleton însărcinată, cu o ţinută perfectă la Wimbledon

on day four of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 5, 2018 in London, England.

Ca de fiecare dată când în Londra se desfăşoară turneul de la Wimbledon, fraţii mai mici ai Ducesei de Cambridge, Pippa şi James Middleton, sunt prezenţi în tribune.

De data aceasta, toţi ochii s-au aţintit asupra tinerei de 34 de ani, şi asta pentru că aceasta este însărcinată cu primul ei copil şi-al soţului James Matthews. Pippa a abordat, ieri, un look văratic, îmbrăcând o rochie din dantelă albă, midi, creată de Anna Mason, în valoare de 680 lire sterline, care i-a camuflat într-o oarecare măsură burta de gravidă.

Frumoasa englezoaică a asortat la această rochie o pereche de espadrile cu platformă, într-o nuanţă plăcută de bleu, şi o pălărie de soare foarte şic.

Pippa Middleton şi James Middleton

Pippa n-a fost însoţită de soţul ei la meciul de tenis, ci de fratele ei mai mic, James (31), care a arătat, la rândul lui, cât se poate de elegant, în combinaţia de pantaloni albi şi blazer de vară bleumarin.

Fraţii Middleton au asistat la meciul dintre spaniolul Rafael Nadal şi cazacul Mikhail Kukushkin, iar Pippa a fost o susţinătoare foarte înfocată a spaniolului.

Foto: Getty Images

Modifică Setările