News

Pippa Middleton o să primească un titlu acum că e căsătorită cu James Matthews

Pippa Middleton o să primească un titlu acum că e căsătorită cu James Matthews

Mulţi au spus că nunta Pippei Middleton cu milionarul James Matthews a fost aproape la fel de spectaculoasă ca cea a surorii sale mai mari, Kate Middleton, şi că Pippa şi-a dorit nespus să o ”egaleze” pe Ducesa de Cambridge măcar la acest aspect. Pippa va căpăta un titlu Curios este, însă, că şi Pippa va putea primi un titlu după căsătorie, asemenea surorii sale. E drept, nu e vorba tocmai de un titlu nobiliar, aşa cum e în cazul lui Kate – devenită Ducesă de Cambridge -, însă, e adevărat că Pippa va putea purta un titlu graţie unor ţinuturi deţinute de familia soţul ei, milionarul James Matthews.

Da, potrivit presei internaţionale, Pippa va putea deveni, acum că e căsătorită, Lady Glen Affrick. Asta pentru că socrul său, David Matthews, este cunoscut drept ”Laird (n.r. moşier) de Glen Affrick”, graţie proprietăţii vaste din ţinuturile scoţiene, cuprinzând un castel şi o rezervaţie de căprioare.

Castelul deţinut

Proprietatea aceasta, localizată foarte aproape de Loch Ness, este folosită de familia lui Matthews ca destinaţie de vacanţă, când părăsesc reşedinţa londoneză. Totodată, familia Matthews închiriază această proprietate pasionaţilor de vânătoare, un weekend petrecut aici costând în jur de 11,840 de lire pentru opt persoane.

Aşa arată o parte din ţinuturile deţinute de familia Matthews

Revenind la titlu, trebuie să precizăm că a fost ”câştigat” de familia lui James odată cu achiziţionarea în 2008 a acestor terenuri.  Aşadar, atunci când David va înceta din viaţă, fiul său şi nora sa vor deveni Domnul şi Doamna Glen Affrick şi se vor putea folosi de acest titlu în tot Commonwealth-ul.

foto: arhivă