News

”Pistruiatul” se întoarce pe micile ecrane! Cum arată actorul de 59 de ani, care, în trecut, l-a jucat pe puştiul pus mereu pe şotii?

”Pistruiatul” se întoarce pe micile ecrane! Cum arată actorul de 59 de ani, care, în trecut, l-a jucat pe puştiul pus mereu pe şotii? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Puţini sunt cei care n-au auzit sau n-au văzut vreodată o scenă cu celebrul ”pistruiatul”. Într-adevăr, au trecut cinci decenii de când bucura inimile copiilor cu rolul unui puşti ştrengar, însă Costel Băloiu e pregătit să se întoarcă pe micile ecrane.

A fost puştiul-fenomen al anilor `70, dându-i naştere, pe micile ecrane, lui Mihai Pleşa. În anii ce-au urmat, actorul n-a mai avut, însă, noroc în ale actoriei. A ajuns chiar să aibă lipsuri, lucrând multă vreme ca şofer de tir.

Anul acesta, însă, în prag să schimbe prefixul, Costel Băloiu se pregăteşte să se întoarcă pe micile ecrane, fiind distribuit în serialul ”Doi şoferi”. Desigur, înfăţişarea lui s-a schimbat, aşa că puţini îl vor recunoaşte ca fiind ”Pistruiatul”.

Vorbind cu cei de la ”Click”, Costel Băloiu a recunoscut că este entuziasmat să fie din nou actor: ”Iniţial nu am vrut să mă duc, însă este vorba despre o comedie, o parodie despre viaţa asta de la volan. E o echipă tânără, am înţeles că va începe să fie difuzat în luna august, la început pe Internet, iar apoi vor mai vedea. Eu până în 1992 am făcut taximetrie, apoi am făcut tir până în 2005, după care am lucrat la Ministerul Educaţiei. Sunt coleg într-unul dintre episoade cu actorul Cristian Simion de la Teatrul de revistă «Constantin Tănase».”

Foto: Gheorghe Chelu

Modifică Setările