News

Placido Domingo, diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte tenorul

Placido Domingo, diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte tenorul

Placido Domingo a fost diagnosticat cu coronavirus. Tenorul de 79 de ani este acum izolat la domiciliu.

"Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem bine cu toţii, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a spus Placido Domingo.

Cunoscutul tenor a fost greu încercat în ultima vreme, iar cariera lui a avut de suferit, asta după ce nouă femei l-au acuzat de hărţuire sexuală. În declaraţiile publicate de Associated Press a fost strecurat un singur nume, mezzosoprana Patricia Wulf.

Domingo ar fi cerut anumite favoruri sexuale în schimbul unor slujbe, iar cele care refuzau aveau de suferit pe plan profesional. Evenimentele datează de la începutul anilor 1980 şi se întind pe 30 de ani. Una dintre femei spune că s-a trezit cu mâna lui Domingo sub fusta ei, iar alte trei persoane povestesc cum au fost sărutate cu forţa în culise, într-o cameră de hotel şi în timpul unei întâlniri la prânz.

După acest episod, tenorul a fost nevoit să îşi anuleze o serie de concerte.