News

Placido Domingo, internat de urgenţă în spital. În urmă cu 7 zile a fost testat pozitiv cu coronavirus

Placido Domingo, internat de urgenţă în spital. În urmă cu 7 zile a fost testat pozitiv cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Veşti nu foarte bune despre Placido Domingo! Celebrul tenor a fost internat de urgenţă în spital la şapte zile după ce s-a aflat că este infectat cu coronavirus!

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, după ce a suferit complicaţii medicale din cauza infecţiei cu coronavirus. Purtătorul de  cuvânt al artisului, citat de CNN, a făcut primele dezvăluiri: "Se descurcă bine şi răspunde la tratament", a precizat acesta despre starea de sănătate a artistului. 

Placido Domingo a anunţat săptămâna trecută pe Facebook că a fost testat pozitiv cu covid-19. El primea tratament la domiciliu: "Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID-19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem în autoizolare, atât timp cât va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem bine cu toţii, însă eu am avut simptome de febră şi tuse şi am decis să fiu testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Vă rog să fiţi extrem de atenţi, să urmaţi regulile de bază, să vă spălaţi frecvent pe mâini, să staţi la cel puţin doi metri distanţă de ceilalţi, să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a opri răspândirea virusului şi, mai ales, rămâneţi acasă dacă puteţi!”, a spus Placido Domingo.

Se pare că la cei 79 de ani ai săi, tenorul a avut nevoie de atenţia sporită a medicilor. 

Modifică Setările