Muzica

Placido Domingo, la 77 de ani VIDEO

Placido Domingo, la 77 de ani VIDEO

Celebrul tenor a fost sărbătorit de întreaga familie la New York.

În noiembrie, a aniversat 50 de ani de carieră, iar în ianuarie 77 de ani de viaţă. Celebrul artist spaniol trăieşte de ani buni în America şi este mai mereu înconjurat de familie: soţia sa, soprana de origine mexicană Marta Ornelas, fiii Plácido Jr. (născut în 1965) şi Álvaro (născut în 1968, artist liric, la rândul lui, care a fost în trecut adeptul cultului scientologic), soţiile şi copiii acestora, dar şi băiatul din prima căsătorie cu pianista Ana María Guerra Cué, José Plácido Domingo Guerra (Pepe), născut pe 16 iunie 1958, care acum este fotograf.

Citeşte şi: 

Tenorul Plácido Domingo, o viaţă pe scenele lumii. Detalii despre destinul şi familia sa FOTO&VIDEO

Povestea neştiută a rivalităţii dintre Jose Carreras şi Placido Domingo

Cum era firesc, cu toţii au fost prezenţi la petrecerea de ziua lui.

Tenor, dirijor şi director al Operei din Los Angeles, Placido Domingo a fost celebrat ieri, la aniversară, şi de artiştii instituţiei pe care o conduce, care i-au cântat "La mulţi ani!".

Întrebat dacă nu s-a gândit să se retragă, artistul a declarat: ”Cred că atunci când ai călătorit mai mult de jumătate de secol, realizezi că mişcarea este ceea ce te menţine în formă. (…) Nu mă grăbesc să spun: trebuie să mă retrag”, spunea el în urmă cu doi ani, în timpul prezentării unei producţii de amploare a operei ”Aida” de Verdi.

Modifică Setările