Royals

Planurile secrete ale familiei regale în legătură cu Thomas Markle. Regina Elisabeta s-ar putea implica personal în scandal!

Planurile secrete ale familiei regale în legătură cu Thomas Markle. Regina Elisabeta s-ar putea implica personal în scandal!

LONDON, ENGLAND - JULY 10: Queen Elizabeth II and Meghan, Duchess of Sussex watch the RAF flypast on the balcony of Buckingham Palace, as members of the Royal Family attend events to mark the centenary of the RAF on July 10, 2018 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

De când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, Meghan nu mai are linişte, din cauza tatălui ei. Thomas Markle o atacă aproape non-stop în tabloide, iar Ducesa de Sussex şi familia regală britanică par a fi ajuns la limita răbdării. Regina Elisabeta, alături de Meghan Markle Potrivit celor de la Mirror, citaţi de Express, Meghan Markle suferă foarte tare din cauza declaraţiilor pe care tatăl ei le face în presă, iar familia regală se gândeşte cum îl poate face pe Thomas să nu mai dea niciun interviu în care să vorbească despre fiica lui.

„Este o situaţie destul de disperată, iar familia regală s-a pus la masă să discute serios despre această problemă. Momentan există trei planuri, însă nu se ştie dacă se va apela la vreunul dintre ele. O idee ar fi ca Meghan să îşi confrunte direct tatăl şi să îi spună acestuia să nu mai facă nicio declaraţie care să aibă legătură cu ea sau cu viaţa ei. Cea de-a doua idee este ca un intermediar să se întâlnească cu Thomas Markle şi să încerce să îl convingă să nu mai dea interviuri. Iar o ultimă soluţie, care este momentan în derulare, dar nu are niciun efect, este ca Meghan să îl ignore total pe Thomas“, a spus o sursă pentru Mirror.

Dacă niciuna dintre cele trei soluţii nu va funcţiona, jurnalistul Phil Dampier, care scrie despre familia regală britanică de mai bine de 25 de ani, afirmă că este posibil ca Regina Elisabeta să se implice personal în rezolvarea conflictului: „Situaţia a scăpat cu siguranţă de sub control. Dacă nu există nicio rezolvare, nu m-ar mira ca Regina să se implice direct“.

Modifică Setările