News

Pleacă Gina Pistol de la Antena 1? Prezentatoarea a clarificat zvonurile, ce decizie a luat

Pleacă Gina Pistol de la Antena 1? Prezentatoarea a clarificat zvonurile, ce decizie a luat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Gina Pistol se află în concediu de maternitate, după ce a predat ştafeta emisiunilor de succes ”Chefi la cuţite” şi ”Asia Express” Irinei Fodor, soţia lui Răzvan Fodor.

Irina s-a integrat foarte bine în emisiunea de talente culinare şi zvonuri legate de o presupusă plecare definitivă a Ginei Pistol au apărut.

Partenera lui Smiley a vorbit în premieră despre acest subiect. Care este adevărul şi de ce ar pleca de la Antena 1?

Gina neagă ipoteza conform căreia s-ar retrage din aceste emisiuni consacrate, lăsându-i locul Irinei Fodor. Iată ce a declarat pentru Fanatik.ro:

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile.

Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult. Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”, a punctat Gina.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările