Beauty

Plină de acnee! Ce vedetă de la Hollywood are un ten problematic?

Plină de acnee! Ce vedetă de la Hollywood are un ten problematic?

Lea Michele is seen shopping in Los Angeles, California.

Pictured: Lea Michele Ref: SPL1469415 270317
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Şi ele se confruntă cu astfel de probleme! O vedetă de peste Ocean a fost surprinsă de paparazzi nemachiată, dezvăluindu-se, astfel, faptul că se luptă cu acneea! Ten problematic Actriţa şi cântăreaţa hollywoodiană a povestit acum câţiva ani că-n timpul adolescenţei a avut probleme cu acneea şi că acest lucru a dus-o pe calea depresiei, ba chiar că a fost la un pas să se sinucidă. Din păcate, se pare că actriţa se confruntă din nou cu astfel de probleme.

Paparazzi au surprins-o pe Lea Michele pe când se-ntorcea acasă, după o sesiune de cumpărături. Nemachiată şi lejer îmbrăcată, vedeta părea disperată să scape de urma paparazzilor. Asta, probabil, pentru că ştia că şapca şi ochelarii nu vor putea masca problemele de ten pe care le acuză.

A încercat să-şi ascundă chipul

Sperăm doar că Lea face faţă mai bine situaţiei, de data aceasta, şi că-nţelege că e o problemă cu care se poate confrunta oricine. Şi, mai important de atât, că există soluţii pentru ea! În trecut, Lea afirma că obişnuieşte să-şi transforme acneea în aluniţe, folosind eyeliner din belşug.

foto: Splash