News

Plină de vergeturi şi de vânătăi! Despre ce vedetă este vorba?

de admin

Plină de vergeturi şi de vânătăi! Despre ce vedetă este vorba?

Ne-am fi aşteptat ca orice vedetă să aibă grijă la imaginea ei, mai ales când situaţia financiară îi permite să facă acest lucru. Însă, unele vedete preferă să lase la vedere unele detalii inestetice, doar pentru a-şi dovedi umanitatea.

Oricine are vergeturi şi vănătăi, aşa că soţia lui John Legend, nu a considerat necesar să ascundă aceste detalii de cei care o îndrăgesc. Ba mai mult, modelul Sports Illustrated a postat o fotografie pe reţelele de socializare, explicându-le fanilor internauţi că vănătăile provin de la loviturile repetate în uşile dulapurilor din bucătărie. Cât despre vergeturi... ei bine, ele pur şi simplu există, iar modelul nu se sinchiseşte să le ascundă.

Crissy Teigen este cunoscută în rândul fanilor săi ca fiind una dintre vedetele care spune lucrurilor pe nume, aşa că iniţiativa ei a fost cu atât mai lăudată de către fanii acesteia.

Love it. Femeile adevărate au vergeturi! Mi-ai câştigat respectul” / ”Te respect foarte tare! Şi eu am vergeturi şi apreciez vedetele care se arată aşa cum cum ele. Mulţumim”, sunt două dintre comentariile pe care Chrissy le-a primit de la internauţi.

Sursa foto: Instagram / Hepta