News

Plinuţe, dar drăguţe! Vedete care sfidează tiparul siluetei perfecte

de admin

Au recunoscut că sunt gurmande şi nu se abţin de la mâncare, atunci când doresc. Şi asta nu le opreşte să arate foarte bine, cu formele lor voluptuoase. Multe dintre aceste vedete, însă, sunt criticate dur pentru că nu respectă idealul de frumuseţe impus de Hollywood şi nu se menţin slabe, fie prin regim, fie prin antrenamente intensive.

Însă de asemenea, multe femei celebre au decis să sfideze regulile industriei ca să se simtă bine - şi să arate bine, indiferent de constituţia lor ori de kilograme!

Pink este cel mai proaspăt criticată vedetă feminină pentru kilogramele acumulate în ultima vreme. Deşi nu arată deloc rău, artista a fost batjocorită online pentru silueta ei mai plinuţă, deşi a admis că este fericită şi se bucură de viaţă şi de gastronomie, fără să-şi mai streseze corpul cu antrenamente intense.

Christina Hendricks este cea mai frumoasă roşcată de la Hollywood, dar şi cea mai voluptuoasă. Formele sale pline şi feminine au stârnit de multe ori controverse – atât remarci bune, cât şi critici dureroase privind fizicul ei. “Nici acum nu e o prioritate pentru mine. Mereu am fost fit, mereu am fost activă, mereu am fost sănătoasă. Am încercat să-mi trăiesc viaţa aşa cum am vrut. E frumos că am primit mai mult feedback pozitiv în ultima vreme. Dar sincer, mă port pur şi simplu normal” a spus frumoasa actriţă din Mad Men.

Iggy Azalea, rapperiţa de 24 de ania fost şi ea blamată pentru faptul că are şoldurile mari şi are celulită. Criticii ei uită că este tânără şi poate nu are nevoie de operaţii estetice pentru a respecta un ideal feminin bolnăvicios, impus de societate. “E important ca oamenii să vadă vedetele, ca şi pe mine, la plajă, cu celulită, şi să fie ok cu asta, să se simtă încrezători şi ei că este în regulă asta”, a spus ea într-un interviu. “Nu vreau să par contra operaţiilor sau a injecţiilor cu Botox, în rândul femeilor. E un echilibru între a fi încrezătoare în tine, dar dacă vrei să schimbi ceva, să-ţi vopseşti părul sau să îţi măreşti sânii, orice te face fericită, nu cred că trebuie să fii ruşinată pentru asta”.

Demi Lovato este o altă cântăreaţă care a fost luată la rost pentru că nu arată perfect. “Am început să-mi accept formele atunci când trendul modelelor foarte slabe a devenit imposibil de atins. Kim Kardashian, de exemplu, a revoluţionat standardul formelor feminine”.

Beyonce este o divă în adevăratul sens al cuvantului, însă nu o vedem cu o siluetă subţire, din contră, formele ei voluptuoase sunt mereu puse în evidenţă. Arată extraordinar şi se simte extraordinar, departe de-a fi încadrată în tiparul siluetei perfecte impuse de Hollywood.

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

Cele mai sexy vedete plinuţe

News

Cele mai sexy vedete plinuţe

News

Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează după 10 ani de mariaj!

Din păcate, toate zvonurile apărute în ultima vreme privind starea şubredă a mariajului celor doi au fost adevărate. Aşadar, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat oficial că vor divorţa.

FOTO Domnişoare de onoare celebre!

News

FOTO Domnişoare de onoare celebre!

Am fi crezut că celebrităţile nu au timp să se ocupe decât de propriile lor nunţi fastuoase, nu de cele ale altora. Însă unele dintre ele şi-au luat rolul de ajutor al miresei foarte în serios, mai ales că e vorba de cel mai important eveniment din viaţa prietenei fiecăreia. Şi ce domnişoare superbe!

News

5 Cupluri iconice ale Hollywoodului: iubiri de legendă!

Lauren Bacall şi Humphrey Bogart Deşi toată lumea credea că este doar o aventură a starului cu o tânără aspirantă la statutul de actriţă, iubirea lor a fost instantă, de când au jucat împreună în “To Have And Have Not”, în 1944. Dar iubirea lor iconică a durat doar 12 ani, Bogart murind în 1957…

News

Vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

Sunt frumoase, cu trup longilin, celebre şi nu sunt modele! Multe dintre vedetele feminine din lumea showbizului au început să îşi asigure pe bună dreptate atuurile fizice, căci ele se clasifică detaşat la femeile celebre cu cele mai sexy picioare!