News

Poate fi împăcarea anului! Jennifer Lopez şi Ben Affleck împreună din nou, într-o escapadă romantică, după 17 ani de la despărţire

Poate fi împăcarea anului! Jennifer Lopez şi Ben Affleck împreună din nou, într-o escapadă romantică, după 17 ani de la despărţire

Cine s-ar mai fi gândit vreodată la acest scenariu? Superba JLo din nou cu Ben Affleck? După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, cei doi celebri şi frumoşi şi-au regăsit drumul împreună, într-o escapadă romantică, în Montana.

Fotografiile cu cei doi au fost publicate în exclusivitate de DailyMail. Este a doua oară într-o săptămână când sunt văzuţi împreună, plus zvonurile că ar fi petrecut mult timp la vila ei din LA, deşi mai multe surse au declarat că ”sunt doar prieteni”.

Actorul în vârstă de 48 de ani are o cabană în Montana, unde merge în vacanţe cu copiii, chiar şi cu fosta soţie, Jennifer Garner.

Acum a dus-o pe Jennifer Lopez, fosta sa iubită în vârstă de 51 de ani. Acum 17 ani, formau cuplul Bennifer, aşa erau alintaţi de presă. S-au logodit în 2002, şi-au amânat nunta din 2003 şi apoi s-au despărţit oficial în 2004.

Între cei doi există o legătură puternică. Iar o sursă Daily Mail a declarat că Jennifer e fericită, chiar dacă totul a fost rapid şi intens. Ben a dus-o pe J Lo, fosta lui iubită, cu un avion privat în Montana, acolo unde actorul ar deţine o cabană.

În pozele obţinute exclusiv de Daily Mail cei doi se află într-o maşină tip SUV relaxaţi, Ben conduce, iar ea este foarte senină. Au venit tot cu avionul privat şi şi-au încărcat SUV-ul cu o mulţime de bagaje, având în vedere călătoria atât de scurtă. Şi împreună au ajuns în L.A.

Alte surse ar fi spus postului E! că de fapt au stat mai mult în Montana, nu doar un weekend, aşa se explică şi multele bagaje pe care le-au adus. The Yellowstone Club din Montana este o staţiune de schi şi golf localizată în Madison County, care atrage şi alte nume sonore ca Bill Gates, Justin Timberlake şi Jessica Biel.

 

Comentarii

Modifică Setările