News

Politica este în sângele lui George Clooney de secole întregi! Ce preşedinte faimos apare în arborele genealogic al actorului?

Politica este în sângele lui George Clooney de secole întregi! Ce preşedinte faimos apare în arborele genealogic al actorului?

O fi el implicat în tot felul de cauze politice şi sociale, pentru a-i ajuta pe cei mai năpăstuiţi de soartă, însă preocuparea starului hoolywoodian pentru asemenea aspecte ale vieţii are, cel mai probabil, de-a face şi cu moştenirea sa genetică. Actorul e înrudit cu nimeni altul decât al 16-lea preşedinte din istoria Americii!

Mătuşa lui Clooney a fost nimeni alta decât faimoasa Rosemary Clooney, actriţa şi cântăreaţa devenită cunoscută prin anii '50 datorită unor hituri precum Mambo Italiano. Însă Rosemary nu a fost singura rudă faimoasă din arborele genealogic al starului hollywoodian.

Mătuşa lui George Clooney

Vedeta din Ocean’s 11 este rudă îndepărtată cu fostul preşedinte american Abraham Lincoln, iar acest lucru a fost făcut cunoscut publicului larg de Ancestry.com, care a descoperit că George este văr îndepărtat cu fostul şef de stat american.

Mai exact, stră-stră-stră-străbunica actorului, Mary Ann Sparrow, a fost sora vitregă a lui Nancy Lincoln, mama fostului preşedinte Abraham Lincoln, născut la 1809.

Modifică Setările