Meghan & Harry

Porecla incredibilă pe care angajaţii familiei regale i-au dat-o lui Meghan Markle. Are legătură cu serialul „Friends“

Porecla incredibilă pe care angajaţii familiei regale i-au dat-o lui Meghan Markle. Are legătură cu serialul „Friends“

În ultimele luni, aproape toate persoanele care au intrat în contact direct cu Ducesa de Sussex s-au plâns în presă că aceasta este dificilă, iar acum nu mai este niciun dubiu că Meghan Markle este personajul cel mai urât de către angajaţii familiei regale.

După ce câteva persoane, printre care şi asistenta ei personală, şi-au dat demisia pe motiv că nu ar mai suporta să lucreze cu Meghan Markle, jurnaliştii britanici au început să investigheze ce se întâmplă în familia regală şi care este adevărul.

Din păcate pentru soţia Prinţului Harry, informaţiile care sunt făcute publice aproape zilnic nu o ajută deloc pe Ducesa de Sussex. Mai nou, angajaţii familiei regale au dezvăluit că Meghan Markle a primit mai multe porecle, iar mariajul ei cu Prinţul Harry este comparat cu un cuplu din serialul „Friends“.

Potrivit presei britanice, Meghan Markle este denumită „Uraganul Meghan“ şi „Ducesa dificilă“, ea fiind comparată cu Monica din „Friends“, în timp ce Prinţul Harry este asemănat cu Chandler, din acelaşi serial. Această comparaţie a venit deoarece Monica Geller este obsedată de control, în timp ce Chandler Bing este comod şi vrea să aibă o viaţă liniştită.