Kate & William

Porecla jignitoare a lui Kate pe când aştepta să fie cerută în căsătorie de Prinţul William

Porecla jignitoare a lui Kate pe când aştepta să fie cerută în căsătorie de Prinţul William

Relaţia dintre Kate Middleton şi Prinţul William al Marii Britanii a fost în centrul atenţiei încă de la început. Presa internaţională a urmărit cu interes destinul celui care urmează să fie regele Marii Britanii şi-al celei care îi va sta alături.

Kate şi William s-au cunoscut şi cuplat pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, însă despre relaţia lor s-a aflat în 2004, pe când cei doi au fost surprinşi într-o vacanţă la ski.

În anii ce-au urmat, presa i-a urmărit pas cu pas, asistând la nenumăratele lor despărţiri, infidelităţile lui William şi capriciile lui Kate. În tot acest timp, în care Ducesa spera, dar şi aştepta, ca relaţia lor să se concretizeze, presa i-a atribuit un apelativ mai puţin drăguţ.

Jurnaliştii o descriau pe Kate ca fiind „Waity Katie”, în traducere directă ”Katie cea care aşteaptă”. Asta vizavi de lunga lor relaţie de dinainte de logodnă. Spre deosebire de alte cupluri regale ori princiare, Kate şi William au aşteptat 8-9 ani pentru a se logodi.

Din fericire, în 2010, în timpul unui safari trip în Kenya, William şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie pe Kate. El i-a dăruit inelul cu diamante şi safire, care i-a aparţinut mamei sale, şi de care Kate nu se desparte nici în prezent.