News

Portia de Rossi şi Ellen DeGeneres, evacuate din cauza incendiului din California

Portia de Rossi şi Ellen DeGeneres, evacuate din cauza incendiului din California

De patru zile, flăcările au pârjolit sudul Californiei, forţând sute de mii de oameni să-şi părăsească locuinţele. Printre aceştia se numără şi Ellen DeGeneres şi soţia sa, actriţa Portia de Rossi. Incendiile de vegetaţie din apropiere le ameninţă locuinţa După ce vegetaţia de pe coline a fost mistuită, flăcările s-au extins în zonele dens populate de la marginea oraşului Los Angeles. După primele estimări, sute de case au fost distruse, şi altele sunt într-un pericol iminent, pompierii nefăcând faţă situaţie. De aceea, sute de mii de oameni au fost evacuaţi, printre ei numărăndu-se şi Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi.

Chiar Ellen DeGeneres a fost cea care a dat vestea, anunţând că, spre siguranţa ei, a soţiei sale şi a animalelor lor de companie, au lăsat în urmă locuinţa în valoare de 18 milioane de dolari, din sudul Californiei, din Santa Barbara. ”Casa noastră e sub ameninţarea incendiului. Am fost nevoite să plecăm împreună cu animalele noastre de companie. Mă rog pentru toţi cei din comunitatea noastră şi le mulţumesc pompierilor care fac o treabă minunată”, a scris Ellen pe o reţea de socializare.

Un prieten de-ai ei a rămas fără locuinţă

Ulterior, Ellen a povestit cum această catastrofă i-a adus oamenii laolaltă, deşi sute de case, printre acestea fiind şi casa unui prieten, s-au făcut deja scrum: ”Aşa arată proprietatea unui prieten. Scrumul arată precum zăpada. Toţi cei din zona Montecito se implică în ajutorarea persoanelor şi animalelor de companie. Sunt mândră că fac parte din această comunitate. Le sunt imens recunoscătoare pompierilor şi poliţiştilor. Vă mulţumesc tuturor”.

foto: arhivă

Modifică Setările