News

Portret de colecţie cu familia lui Kamara. Iată cum arăta aristul când era mic

Portret de colecţie cu familia lui Kamara. Iată cum arăta aristul când era mic camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Este o prezenţă constantă la evenimentele mondene, a câştigat Campionatul Mondial de Fotbal cu naţionala artiştilor şi a avut succes pe plan muzical cu trupa Alb-Negru, reuşind inclusive să ajungă în finala Eurovision.

Kamara, căci despre el este vorba, este un artist complet, care a ştiut să se facă plăcut de publicul larg şi să se menţină în prim-plan, chiar dacă piesele lui nu se mai aud pe radio şi cariera lui muzicală a luat-o pe o pantă descendentă.

Recent, artistul a postat pe Instagram două fotografii de când era mic, una fiind un portret de familie de colecţie, în care Kamara apare alături de părinţii şi de fratele lui. Imaginile au strâns rapid sute de like-uri, iar Kamara le-a spus fanilor că îşi aminteşte perfect acele momente.

„Poate nu mă credeţi, dar eu îmi aduc aminte de momentul ăsta şi de multe altele din perioada respectivă“, „Aceşti doi oameni minunaţi ne-au dat viaţă şi ne-au crescut cu dragoste şi respect pentru tot ce ne înconjoară. Ei vor trăi mereu prin noi cu fiecare gând pe care îl purtăm în suflet“ şi „Cel din dreapta sunt eu, cel din stânga e fratele meu“ au fost mesajele care au însoţit pozele postate de Kamara pe Instagram.

Modifică Setările