News

Portret de familie excepţional! Iată-o pe Delia alături de mama şi sora ei: „Am încercat să le insuflu sentimentul de încredere“

Portret de familie excepţional! Iată-o pe Delia alături de mama şi sora ei: „Am încercat să le insuflu sentimentul de încredere“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Delia este imaginea unui brand de bijuterii, însă în noua campanie de promovare artista a realizat un shooting de excepţie alături de Oana, sora ei, şi de Gina, mama lor.

Imaginile postate pe internet atât de brandul pentru care Delia este imagine, cât şi de artistă şi de sora ei, au strâns zeci de mii de like-uri, doar una dintre imagini postată de Delia pe Instagram având aproape 60.000 de like-uri.

În cadrul campaniei, Gina Matache, mama Deliei, a dezvăluit şi care este cea mai mare realizare a vieţii ei: „Sunt întrebată adesea care este cea mai mare realizare din viaţa mea. Răspunsul meu este întotdeauna acelaşi: faptul că sunt mamă. Ce am încercat să le insuflu fetelor a fost puterea de a-şi găsi resursele în interior, sentimentul de încredere în sine şi libertatea de a-şi urma visele“.

Iar Delia a dezvăluit că mama ei este, totodată, şi cea mai bună prietenă a ei. „Mama este cea mai bună prietenă a mea de când mă ştiu. Stâlpul meu de susţinere, mentorul meu, criticul cel mai aprig, atât în ceea ce priveşte deciziile referitoare la proiecte, cât şi la styling“, a spus Delia.

Modifică Setările