Royals

Portret regal. Fotografiile oficiale de după botezul Prinţesei Charlotte

Portret regal. Fotografiile oficiale de după botezul Prinţesei Charlotte

La patru zile de la botezul noii venite în familia regală, micuţa Charlotte Elizabeth Diana, Casa Regală britanică a dat publicităţii fotografiile oficiale realizate de legendarul Mario Testino, fotograful preferat al Prinţesei Diana, după eveniment.

Cele patru portrete realizate la Sandringham House, reşedinţa privată a Reginei Elisabeta din Norfolk, îi are în prim plan pe membrii familiei regale, minus Prinţul Harry, plecat în Africa (Regina şi prinţul consort Philip, Prinţul Charles şi Camilla, Prinţul William şi Kate, Prinţul George şi surioara Charlotte), dar şi pe părinţii şi fraţii ducesei: Michael şi Carole Middleton, respectiv Pippa şi James.

Setul de fotografii mai cuprinde şi unele doar cu familia Ducilor de Cambridge, în care William, Kate, George şi proaspăt botezata Charlotte apar în ipostaze foarte familiare.

Photographs taken by Mario Testino at Sandringham House following Princess Charlotte’s Christening on Sunday:

Posted by The British Monarchy on Thursday, July 9, 2015

Iată şi alte fotografii regale realizate de Mario Testino!

Celebrul fotograf Mario Testino, în vârstă de 60 de ani, a mai realizat şi alte fotografii cu membrii familiei regale britanice. Printre aceste se numără fotografiile de logodnă ale lui William cu Kate, din 2010, dar şi cele de la aniversările de 20 de ani, a Prinţului Harry, şi de 21 de ani, a lui William.

Mai mult, Testino a atins apogeul carierei, atunci când a fost ales s-o fotografieze pe Lady Diana pentru coperta revistei Vanity Fair, în 1997.

Foto: The British Monarchy/Mario Testino

Modifică Setările