News

Poştaşul lui Paul McCartney a omorât-o pe mama lui John Lennon! Cum a fost posibil acest lucru?

Poştaşul lui Paul McCartney a omorât-o pe mama lui John Lennon! Cum a fost posibil acest lucru?

În fiecare zi a anului 1964, un poştaş pe nume Eric Clague ducea câte un sac de scrisori de la fani pe strada Forthlin nr. 20, în Liverpool. Era adresa unde crescuse Paul McCartney şi în care tatăl lui încă mai locuia. Dar cine este acest Eric Clague? Se pare că are o legătură macabră cu cel care va deveni colegul de trupă al lui McCartney.

Cu şase ani înainte, lucra în poliţia din Liverpool, iar, pe 15 iulie 1958, în timp ce se afla în timpul său liber, se afla la volanul unui Vanguard, pe strada Menlove, când o femeie de 44 de ani i-a sărit în cale. El a frânat, însă prea târziu! Maşina a lovit femeie din plin şi a aruncat-o în aer. O ambulanţă a avenit la faţa locului, însă nu se mai putea face nimic. Femeia decedase. Şi era nimeni alta decât Julia Lennon, mama lui John Lennon.

La acea vreme, Eric era începător, nu trebuia să se urce la volanul maşinii singur. Accidentul tragic l-a adus în faţa instanţei, unde a negat vehement că ar fi accelerat. Juraţii l-au crezut şi întreaga crimă a fost trecută la fapte minore.

Modifică Setările