Case Regale

Povestea bijuteriilor "pătate cu sânge" purtate de Meghan Markle la un eveniment regal

Povestea bijuteriilor "pătate cu sânge" purtate de Meghan Markle la un eveniment regal camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Episodul a avut loc pe vremea în care Meghan Markle făcea, încă, parte din familia regală britanică.

Marea amatoare de bijuterii, se spune că Ducesa de Sussex a purtat la un eveniment regal o pereche de cercei cu diamante pe care i-a primit cadou de la prinţul moştenitor al regatului Arabiei Saudite. Ei bine, problema este că acest prinţ a fost acuzat că a ordonat asasinarea unui jurnalist american. 

Meghan a purtat aceşti cercei la o cină de stat în Fiji, în timpul turneului regal al Ducilor de Sussex din Australia şi Pacific, din 2018, şi a declarat atunci că bijuteriile sunt, de fapt, împrumutate.

Conform ziarului The Times, cerceii au fost, de fapt, cadou de nuntă de la Prinţul moştenitor Mohammed bin Salman al Arabiei Saudite. Acelaşi prinţ care a aprobat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, rezident în SUA, chiar în interiorul consulatului saudit din Istanbul.

Ei bine, această cină a avut loc la trei săptămâni după ce a apărut informaţia legată de acel asasinat, iar Meghan este acuzată că a încercat să inducă în eroare opinia publică legat de provenienţa opulentelor bijuterii, lăsând să se înţeleagă că sunt împrumutate.

Să fi fost conştientă ducesa de reputaţia celuui care i-a dăruit cerceii cu diamantele sau este doar o victimă a împrejurărilor?

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările