Love Story

Povestea de iubire dintre Brigitte şi Emmanuel Macron. El are 42 de ani, ea 67, dar nu au copii împreună

Povestea de iubire dintre Brigitte şi Emmanuel Macron. El are 42 de ani, ea 67, dar nu au copii împreună camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Relaţia lor de dragoste e dovada că iubirea nu ţine cont de vârstă, de statut social! Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte pe când era elev. De atunci, sunt de nedespărţit.

În mai 2017, toată atenţia presei mondiale a fost îndreptată asupra lui Emmanuel Macron! Acesta a fost ales preşedinte al Franţei. Cine e el? De unde vine? Ce relaţii are? Atunci a ieşit la iveală o mulţime de detalii şi despre viaţa sa personală, nu doar profesională. Cea care îi e soţie încă din 2007 este Brigitte Macron care astăzi are 67 de ani. Povestea lor de iubire începe, să spunem, de pe băncile şcolii. 

Cei doi s-au cunoscut când Emmanuel Macron avea 15 ani şi era elev de liceu, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut profesoarei sale o promisiune uimitoare. ”Când avea 17 ani, Emmanuel mi-a spus: "Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine", a povestit Brigitte în urmă cu câţiva ani pentru o revistă din Franţa. Pe atunci, Brigitte era căsătorită şi activa ca profesoară de teatru. 

Şi relaţia lor a început mai devreme decât se aştepta cineva...au şi făcut primul pas. Actualul Preşedinte al Franţei avea pe atunci 18 ani şi juca într-o piesă de teatru supervizată de viitoarea lui soţie. Totul se întâmpla la o şcoală privată din Amiens, în nordul Franţei. Ea era ceva mai experimentată decât tânărul student, avea chiar şi trei copii şi un mariaj de ani de zile. 

De dragul iubirii, el s-a mutat la Paris pentru a fi mai aproape de ea şi pentru a o convinge pe deplin că sunt suflete pereche. Vorbeau la telefon ore întregi, aveau o chimie anume: "Încet, încet cu foarte multă răbdare a reuşit să îmi înfrângă toată rezistenţa. El nu se comporta ca un adolescent, avea o relaţie de la egal la egal cu orice adult pe care îl întâlnea", a mai povestit actuala Primă Doamnă a Franţei. Insistenţele lui au dat roade, căci în cele din urmă, ea s-a mutat în Paris, a divorţat de soţul ei.

În 2007, Brigitte şi Emmanuel Macron s-au căsătorit, dar a preferat să îşi păstreze numele de domnişoară, rămânând astfel Trogneux, şi nu Macron. 

În 2019, Brigitte Macron a găsit curajul de a vorbi despre legătura ei cu Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei. ”Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţe lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat ea într-un interviu cu revista Elle.

Brigitte Macron are trei copii din mariajul anterior

Cu preşedintele Franţei, Brigitte nu are copii, ci din mariajul anterior cu Andre-Louis Auziere.Cei doi s-au căsătorit pe 22 iunie 1974. Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien, iar doi ani mai târziu, se naşte Laurence, în acelaşi an cu viitorul ei coleg de clasă, Emmanuel Macron. Mai târziu a venit pe lume şi Tiphaine.

Foto: Profimedia

Modifică Setările