Love Story

Povestea de iubire dintre CRBL şi Elena, soţia sa. Sunt căsătoriţi de peste 11 ani

Povestea de iubire dintre CRBL şi Elena, soţia sa. Sunt căsătoriţi de peste 11 ani camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

CRBL are o soţie superbă care nu apare aşa de des în lumina reflectoarelor. Sunt căsătoriţi de aproape 11 ani şi trăiesc o poveste intensă de iubire. Chiar el a povestit cum a cucerit-o. 

În urmă cu peste 11 ani de zile, CRBL avea să o cunoască pe Elena. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, difuzată de Pro TV, la vremea respectivă CRBL fiind concurent, iar cea care avea să-i devină ulterior soţie, fiind coregraf. Pare că a fost chimie între ei, totul transformându-se într-o frumoasă poveste de iubire, o căsnicie model, cum mulţi îşi doresc. 

Nu au stat mult pe gânduri, CRBL şi-a luat inima în dinţi, iar după o vreme a cerut-o de soţie într-un mod inedit: "Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire", a povestit Elena în urmă cu un an pentru revista Ghidul Miresei. 

Artistul a mărturisit că nu există un secret al relaţiei lor, al mariajului lor, este vorba despre alegerea potrivită: "Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.", a declarat el pentru Click. 

CRBL a mai fost însă căsătorit o dată înainte de a o cunoaşte pe Elena. El a avut un mariaj cu Andreea, de care a divorţat în 2004. "Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi. Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul «viaţă noastră», ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: «viaţă mea» şi «viaţă lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu. Cei doi nu au mai ţinut deloc legătura. 

Cântăreţul se poate considera un bărbat împlinit, toate merg bine şi pe plan profesional, şi pe plan personal. Artistul are şi o fetiţă de 9 ani de care e tare mândru. 

Foto: Facebook

Modifică Setările