Love Story

Povestea de iubire dintre Joseph Finnes şi Maria Dolores Dieguez: "Faima este lucrul care-mi place cel mai puţin la el"

Povestea de iubire dintre Joseph Finnes şi Maria Dolores Dieguez: "Faima este lucrul care-mi place cel mai puţin la el" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Starul serialului The Handmaid’s Tale a ales să ducă o viaţă departe de Hollywood, trăind o frumoasă poveste de iubire cu o spanioloaică.

Parcă mai ieri îl vedeam în Shakespeare in Love, pelicula care l-a transformat într-un sex simbol în 1998. De atunci au trecut, însă, mai bine de 20 de ani. Azi, fratele lui Ralph Fiennes trăieşte retras tocmai în Mallorca, acolo unde are o vilă din 2009. Şi nimic nu este întâmplător: Spania este ţara nativă a femeii care i-a furat inima. Cei din Palma ştiu că actorul locuieşte acolo - iar el le-a răsplătit dragostea cu care a fost primit acolo participând la diverse evenimente culturale locale. În 2013, de exemplu, a fost invitatul de onoare pentru proiecţia spe-cială ShakespeareinLove dintr-un cinematograf din Palma de Mallorca, cu ocazia aniversării a 15 ani de la lansarea filmului.

"Faima este lucrul care-mi place cel mai puţin la el. Să fii celebru implică un pact cu diavolul" - Maria Dolores Dieguez

Anul trecut, soţia lui, Maria Dieguez, acor-da şi o exclusivitate pentru Vanity Fair Spania, care le-a vizitat casa din Palma de Mallorca, ocazie cu care a făcut mărturisiri despre po-vestea lor de iubire. „L-am cunoscut pe Joe în-tr-un restaurant din Taormina. Aveam o masă rezervată acolo, iar el se afla la o masă vecină cu un prieten de-al meu. De prima dată când privirile noastre s-au întâlnit, spiritele noas-tre s-au înlănţuit. Am avut, din prima clipă, o chimie foarte puternică”, şi-a amintit Ma-ria pentru Vanity Fair. Atunci nu a ştiut cine este Joseph.

După ce a aflat, s-a temut, însă. „M-am gândit că aş avea probleme dacă m-aş întâlni cu un actor”. În realitate, Maria nu avea a se teme foarte mult, pentru că, deşi Joe era un sex simbol, viaţa lui personală a fost relativ liniştită. Cea mai cunoscută femeie cu care a avut o relaţie din 1998 în 1999 a fost actriţa Catherine McCormack. În rest, cel puţin ofi-cial, iubitele lui au fost actriţele Joy Bryant şi Judith Shekoni şi prezentatoarea de televiziu-ne Josie D’Arby.

În ciuda temerilor, Maria a cedat, însă, tentaţiei. Se întâmpla în 2004. El avea 34 de ani. Iar ea, 22 - şi era model. În toată acea săptămână petrecută în Taormina s-au tot întâlnit, pentru că amândoi filmau acolo pentru brandul de bijuterii Harry Winston. „Dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nici măcar  un  sărut”,  îşi  aminteşte Maria. Ulterior, fiecare a plecat spre oraşul lui. El, la Londra. Ea, la Berna, Maria provenind dintr-o  familie  de  spanioli  care emigraseră în Suedia. Acolo, ea studia Economia, la care a renunţat apoi în favoarea Artelor frumoase.

 

 

Modifică Setările