Love Story

Povestea de iubire dintre Loredana Groza şi Andrei Boncea, soţul ei. El a stat mereu în spatele camerelor de filmat

Povestea de iubire dintre Loredana Groza şi Andrei Boncea, soţul ei. El a stat mereu în spatele camerelor de filmat camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Loredana Groza este o artistă completă! Dar cum e ea în viaţa de familie, în rolul de mamă, dar, mai ales, de soţie?

De zeci de ani o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar de foarte puţine ori a ieşit pe post discutând despre viaţa personală. A preferat să se laude cu cariera sa, cu multitudinea de piese pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Cântăreaţa are o familie frumoasă, o singură fiică, pe Elena, alături de soţul ei, Andrei Boncea. 

Loredana Groza este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în acelaşi an, cântăreaţa a născut şi o fetiţă. Cum aminteam şi mai devreme, dacă despre viaţa ei profesională cunoaştem o mulţime de detalii, despre cea personală foarte puţine lucruri au fost expune de artistă. Se pare că Andrei Boncea este alături de Loredana de aproape 20 de ani. Chiar dacă de-a lungul anilor, au circulat prin presă zvonuri despre un eventual divorţ, se pare că niciodată nu a fost vorba despre aşa ceva. S-au înţeles de minune şi continuă să facă asta.

Cu ce se ocupă soţul Loredanei Groza?

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul', „Fire and Ice: Cronica Dragonilor' şi „Garcea şi oltenii'. Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care „Amen', în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever', al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani' în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël', în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro.

Cei doi au o fiică împreună. Elena Boncea a împlinit deja 21 de ani.