Love Story

Povestea de iubire dintre Teo Trandafir şi primul soţ. Au fost căsătoriţi doar şase ani

Povestea de iubire dintre Teo Trandafir şi primul soţ. Au fost căsătoriţi doar şase ani camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Teo Trandafir este discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. E mândră de realizările sale, de cariera sa, dar iată amănunte mai puţin cunoscute din viaţa prezentatoarei TV.

O vedem pe Teo Trandafir la Kanal D de luni până vineri, de la ora 15.00. Care este viaţa ei dincolo de micul ecran? Teo a adoptat-o pe Maya când era bebeluş, este fiica ei de care este incredibil de mândră. Teo nu este căsătorită, dar a avut două mariaje. 

Nu mulţi cunosc detalii despre cine a fost primul soţ al prezentatoarei TV. Bărbatul se numeşte Alexandru Trandafir şi a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei Iovan. Prezentatoarea a păstrat numele primului ei soţ. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1990-1996. Teo Trandafir nu a dorit să îşi păstreze numele de fată, Uţă Teodora Virginia.

Teo Trandafir a avut numai cuvinte de laudă la adresa primului soţ, despre care mărturisea că a fost un om extraordinar. ”Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm. Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri.

S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele. Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câţiva ani, pentru Ciao.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările