Case Regale

Povestea fotografiilor de vacanţă ale Prinţesei Diana cu William şi Harry pe insula lui Richard Branson

Povestea fotografiilor de vacanţă ale Prinţesei Diana cu William şi Harry pe insula lui Richard Branson camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dacă ar mai fi fost în viaţă, probabil că am fi găsit-o astăzi petrecând o vacanţă exotică alături de nepoţii ei din partea lui William şi a lui Harry.

Iar unul dintre locurile preferate de vacanţă ale Prinţesei Diana era insula Necker Island, din Insulele Virgine Britanice, deţinută în întregime de prietenul acesteia, Sir Richard Branson.

Chiar dacă Diana alegea această insulă privată pentru a scăpa de ochii presei, paparazzii au reuşit, cumva, să o fotografieze pe regretata prinţesă în timp ce aceasta se relaxa la plajă alături de fiii ei, William şi Harry, în luna iunie a anului 1990. În acea perioadă în care mariajul ei cu Charles era, deja, pe butuci, Diana a fost însoţită în vacanţă de mama ei, Frances Shand Kydd, aceasta apărând, la rândul ei, în fotografiile de pe plajă.

“Încă am în minte imaginile cu Diana râzând pe plajă alături de băieţii ei, William şi Harry, pe când aceştia erau doar nişte copii. Ea vedea micul nostru colţ de paradis ca pe o eliberare de continua atenţie a presei şi se simţea în elementul ei jucându-se cu copiii ei, ca orice mamă”, îşi aminteşte, astăzi, Branson, fondatorul Virgin Group, despre faimoasa sa invitată.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările