News

Povestea incredibilă de viaţă a Bellei Santiago, câştigătoarea X Factor 2018! A trăit în sărăcie, iar fetiţa ei se află în Filipine

Povestea incredibilă de viaţă a Bellei Santiago, câştigătoarea X Factor 2018! A trăit în sărăcie, iar fetiţa ei se află în Filipine camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După ce în urmă cu doi ani a cucerit publicul de la Pro TV, reuşind să ajungă până în marea finală „Românii au talent“, pe care însă nu a reuşit să o câştige, acum Bella Santiago a făcut furori şi la Antena 1, aici reuşind să pună mâna pe trofeul „X Factor“.

Artista, care este născută în Filipine şi are 28 de ani, a participat în acest an şi la Eurovision România, unde a reuşit să ajungă până în finală alături de trupa Jukebox, astfel că publicul din ţara nostră era obişnuit cu apariţia ei.

În momentul în care a fost anunţă ca fiind marea câştigătoare „X Factor“ 2018, Bella Santiago a căzut în genunchi şi a început să plângă, fiind îmbrăţişată de Delia, cea care i-a fost antrenor la celebrul show de la Antena 1. „Sunt mândră că sunt româncă. Nu am cuvinte să vă mulţumesc. Nu pot să cred. Visez“, au fost cuvintele spuse de Bella Santiago.

Cu toate că la televizor a părut foarte încrezătoare în sine şi a afişat mereu un zâmbet larg, artista ascunde o poveste incredibilă de viaţă. Bella Santiago a venit în România pentru a câştiga bani pe care să-i poată trimite acasă, acolo unde familia ei trăieşte într-o mare sărăcie.

În filmuleţele de prezentare de la Antena 1, Bella a dezvăluit că are o fetiţă în vârstă de 7 ani, care se află în prezent în grija mamei câştigătoarei „X Factor“. Din păcate, artista nu a avut o copilărie fericită şi acum ea face tot posibilul ca fiica ei să nu treacă prin momente la fel de cumplite ca acelea de care a avut ea parte.

„Am o fetiţă care are 7 ani şi am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei şi fetiţei mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul. Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele...să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei“, spunea artista la începutul „X Factor“.

Când era mică, tatăl Bellei Santiago a murit, iar mama ei nu şi-a găsit de lucru, astfel că de multe ori artista mânca doar orez. „Viaţa mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an şi mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine. Copilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la şcoală. Vreau ca fetiţa mea să aibă o viaţă mai bună. O să cânt şi o să lupt pentru fetiţa şi mama mea şi pentru visul meu“, a spus Bella.

Premiul de la „X Factor“, în valoare de 100.000 de euro, o va ajuta acum cu siguranţă pe Bella Santiago să aibă grijă de familia ei din Filipine, chiar dacă în prezent ea are o altă familie în România. La începutul acestei luni, artista s-a căsătorit cu iubitul ei de origină română Nicolas, astfel că Bella poate spune că luna decembrie a acestui an este, poate, cea mai bună perioadă din viaţa ei.