Kate & William

Povestea lui Lupo, patrupedul Ducilor de Cambridge. A fost adoptat într-un moment sensibil FOTO

Povestea lui Lupo, patrupedul Ducilor de Cambridge. A fost adoptat într-un moment sensibil FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Înainte ca cei trei vlăstari regali ai lor să-şi facă apariţia pe lume, au exitat doar ei trei: William, Kate şi patrupedul Lupo. Acum, la mulţi ani după ce a intrat în familia lor, Kate a dezvăluit povestea îndrăgitului Lupo.

Astăzi, Lupo este aliatul perfect al Prinţesei Charlotte şi-al Prinţului George. Însă, înainte ca cei doi să vină pe lume, patrupedul s-a bucurat de toată atenţia lui Kate şi-a soţului ei, William. Asta pentru că Lupo a ajuns în familia Ducilor de Cambridge pe când Kate petrecea săptămâni întregi de una singură, în absenţa soţului ei.

Urmându-şi cariera militară, William o lăsa săptămâni întregi singură acasă pe Kate. Acesta a fost motivul pentru care cei doi au decis să adopte un câine. ”Pe când Prinţul William se afla în Insulele Falkland, a mers să ia cina cu câţiva prieteni buni de-ai lui din Air Force, şi le-a povestit acestora cât de greu e s-o ştie pe Kate singură timp de şase săptămâni. Chiar atunci el a decis să-i aducă un câine, cocker spaniel, pentru a o ajuta să facă faţă timpului petrecut singură.”, a mărturisit un apropiat.

Lupo a ajuns la Kate şi William în 2012. Acesta se trage din Ella, căţelul familiei Middleton. Patrupedul a fost văzut de nenumărate ori în public alături de familia regală. Ne amintim de meciul de polo din 2013 în care Lupo stă în braţe Prinţului William, ori în primele fotografii oficiale cu Prinţul George, realizate de Michael Middleton.

 MAI MULTE FOTOGRAFII - În galeria foto. Sursă: profimedia