Vedete

Povestea lui Mimi, vloggeriţa nominalizată la E! People's Choice Awards 2020. Câştigă 10.000 de euro pe lună din online

Povestea lui Mimi, vloggeriţa nominalizată la E! People's Choice Awards 2020. Câştigă 10.000 de euro pe lună din online camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Vloggeriţa Mimi este una dintre cele mai urmărite tinere în mediul online. Are un succes uriaş, iar acum este printre cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020. Dar care e povestea ei? 

Mimi ,sau Mihaela Pantea, pe numele din buletin, este una dintre cele mai tari vloggeriţe de la noi. Aceasta a studiat actoria în Londra şi s-a apucat de YouTube pentru că se simţea singură în capitala Marii Britanii.

Acum, la doar 21 de ani, face avere din această „joacă”. „M-am apucat de YouTube din pasiune şi în continuare fac asta cu dedicare şi muncesc în fiecare zi să găsesc idei noi, să fac scenarii noi pentru scheciurile pe care le filmez. Lucrez cu o echipă profesionistă, care mă ajută să mă dezvolt şi îmi place să le vorbesc celor care mă urmăresc despre subiectele reale, pe care le-am trăit, sau să îi distrez”, spune Mimi.

Mimi s-a apucat de YouTube acum 4 ani şi a ajuns rapid unul dintre influencerii de top. Cifrele ei pe internet sună cam aşa: 950.000 de abonaţi pe YouTube, peste 70 de milioane de vizualizări, peste 1 milion de followersi pe Instagram şi peste 400 de mii de fani pe TikTok. Mimi lucrează acum cu branduri celebre şi e singurul vlogger român care a avut panel la o conferinţă internaţională a vloggerilor, VidCon, scrie libertatea .ro. Potrivit aceleiaşi surse, tânăra de doar 21 de ani ar câştiga din online pe lună aproximativ 10.000 de euro. 

Acum, ea bifează o nouă reuşită. Este printre cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020. Mimi a făcut şi primele declaraţii:

“Este o onoare să mă asociez cu un brand consacrat, ca E! Entertainment, alături de cele mai mari nume din industrie şi să fiu nominalizată la E! People's Choice Awards, unde de-a lungul anilor, au fost nominalizate cele mai puternice personalităţi din întreaga lume şi toţi oamenii pe care eu i-am admirat vreodată.  M-a luat pe neaşteptate această nominalizare. A fost una dintre cele mai frumoase surprize pe care le-am avut anul acesta. În vara aceasta, s-au implinit 4 ani de când am început să creez content în mediul online.  Misiunea mea pe toate platformele de social media unde activez, este să am grijă de oameni, sa le aduc zâmbetul pe buze şi, în cele mai bune momente, chiar sa îi fac să râdă. Vă mulţumesc încă o dată pentru această nominalizare. Cel mai iubit să câştige!”

Foto: Facebook

Modifică Setările