News

Povestea modelului de 55 de ani Paulina Porizkova, lăsată fără niciun ban de soţul bogat şi influencer în devenire pe Instagram

Povestea modelului de 55 de ani Paulina Porizkova, lăsată fără niciun ban de soţul bogat şi influencer în devenire pe Instagram camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Opriţi-vă din ce faceţi pentru a aprecia cât de bine arată acest model în vârstă de 55 de ani!

Este vorba despre modelul, actriţa şi scriitoarea Paulina Porizkova, născută în Cehoslovacia în anul 1965. În 1984, la  doar 18 ani, aceasta a devenit prima femeie din Europa Centrală care a apărut pe coperta numărului de costume de baie a revistei Sports Illustrated.

La 36 de ani după momentul ei de debut, această frumoasă femeie dovedeşte că sex-appealul chiar nu are vârstă, afişând un corp de invidiat şi un abdomen exemplar, dar şi un chip căruia nu i-ai da în niciun caz 55 de ani.

Căsătorită până în anul 2019 de rockerul Ric Ocasek, atunci când moartea soţului a lăsat-o văduvă, Paulina este mama a doi băieţi, de 27 şi de 22 de ani. Paulina şi Ric trăiau deja despărţiţi cu un an înainte ca acesta să moară, ultimul hotărând atunci să o scoată pe cehoaică din testament, lucru care a însemnat că, după moartea lui, Paulina n-a rămas cu nimic. Cei doi nu aveau un contract prenupţial şi divorţul dintre ei nu era încă finalizat, aşa că Paulina a rămas cu proprietăţi, dar fără cash-ul necesar pentru a-şi duce viaţa, fiind nevoită să vândă multe dintre obiectele de valoare.

Paulina avea doar 19 ani când l-a întâlnit pe fostul ei soţ, la filmările pentru videoclipul Drive al trupei The Cars, în anul 1984. Când s-au căsătorit, ea avea 24 de ani, iar el 45, cei doi alcătuind un cuplu bizar, pe modelul frumoasa şi bestia. Când au divorţat, rockerul a scos-o pe fosta soţie din testament pe motiv că aceasta l-a abandonat.

Până când situaţia ei financiară se va lămuri şi se va hotărî dacă aceasta are dreptul la moştenirea rockerului, Paulina şi-a făcut un nume ca influencer pe Instagram, acolo unde postează fotografii semi-nude cu ea. Mai mult, aceasta primeşte şi oferte de a apărea în pictoriale pentru reviste importante de modă, semn că frumuseţea este apreciată la orice vârstă.

Comentarii

Modifică Setările