Vedete

Povestea numelui fiului Laviniei Pârva cu Ştefan Bănică! Este legat de un moment tragic din viaţa artistului

Povestea numelui fiului Laviniei Pârva cu Ştefan Bănică! Este legat de un moment tragic din viaţa artistului

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au devenit părinţi ieri, după ce cântăreaţa a adus pe lume un băieţel perfect sănătos ce va fi botezat Alexandru.

„Sunt fericit pentru că avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase“, a scris Ştefan Bănică pe pagina lui de Facebook.

Potrivit jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, Ştefan Bănică a ales numele Alexandru în memoria fratelui său care a murit în urmă cu 18 ani. Deşi puţină lume ştie, artistul a avut un frate vitreg, Alexandru Bănică, tânăr ce şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut în sectorul 3 al Capitalei.

Ştefan Bănică şi Alexandru aveau acelaşi tată, pe marele artist Ştefan Bănică senior, însă aveau mame diferite. Cu toate acestea, cei doi erau foarte apropiaţi, iar artistul a fost marcat de moartea prematură a fretelui său vitreg.