Case Regale

Povestea Oksanei Voevodina, tânăra care a ajuns în familia regală după ce a câştigat un concurs de Miss FOTO

Povestea Oksanei Voevodina, tânăra care a ajuns în familia regală după ce a câştigat un concurs de Miss FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Viaţa Oksanei Voevodina pare desprinsă din poveşti. Tânăra de 27 de ani a devenit Miss Rusia, dar a câştigat şi dragostea lui Muhammad al V-lea, regele Malaeziei. Cuplul trăieşte în palatele opulente din Malaezia, unde Muhammad , în vârstă de 49 de ani, a rămas sultanul statului Kelantan, în ciuda abdicării de pe tron ​​în ianuarie.

Oksana îşi prezintă pe pagina de Instagram viaţa de lux pe care o duce în Kuala Lumpur, colecţia de inele cu diamante şi tiare, dar şi fiul, pe care îl consideră viitor rege al Malaeziei.

 

Oksana şi Muhammad s-au cunoscut în urmă cu doi ani. "Ne-am întâlnit în primăvara anului 2017, în Europa. În acel moment colaboram cu prietenul nostru comun comun, bijutierul Jacob Arabo. După eveniment am mers la cină, iar acolo am întâlnit un bărbat care s-a prezentat ca fiind regele Malaeziei. "Am luat-o ca glumă şi i-am spus că şi eu sunt regina Moscovei'', povesteşte tânăra, conform Daily Mail.