Oscars

Povestea spectaculoasă a bijuteriei alese de Lady Gaga la premiile Oscar 2019. Mai întâi, a fost purtată de Audrey Hepburn

Povestea spectaculoasă a bijuteriei alese de Lady Gaga la premiile Oscar 2019. Mai întâi, a fost purtată de Audrey Hepburn camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Câştigătoare a două premii Oscar, regretata Audrey Hepburn i-a purtat noroc artistei Lady Gaga. Aceasta din urmă a purtat, la cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar, o bijuterie care a fost văzută, mai întâi, într-un shooting al lui Audrey Hepburn.

Lady Gaga a strălucit în rochia Alexander McQueen, neagră, cu un croi asimetric, însă, de depare, cel care a atras toate privirile a fost colierul în valoare de 30 de milioane de dolari, care are o poveste impresionantă. Denumit ”Diamantul Galben Tiffany”, a fost purtat, mai întâi, de câştigătoarea a două statuete Oscar, Audrey Hepburn.

Diamantul galben a fost vedeta un shooting inedit de promovare al filmului ”Breakfast at Tiffany`s”, Audrey asortându-l tot unei rochii negre. Diamantul vechi de 141 de ani valorează în prezent 30 de milioane de dolari. Potrivit lui Reed Krakoff, directorul de creaţie de la Tiffany & Co., diamantul este unul dintre cele mai mari descoperite vreodată, având 128,54 de carate.

Diamantul nu a mai fost purtat niciodată de la shootingul realizat de Audrey Hepburn în 1961.

foto: Getty Images