News

Povestea tristă a lui Şerban Copoţ! Tatăl şi fratele lui, la un pas să-şi piardă viaţa pe barcă: „Erau sute de morţi în apă“

Povestea tristă a lui Şerban Copoţ! Tatăl şi fratele lui, la un pas să-şi piardă viaţa pe barcă: „Erau sute de morţi în apă“

A făcut echipă cu Cosmin Seleşi la „Asia Express“, după care a fost nevoit să îl aibă alături pe George Vintilă, deoarece actorul s-a accidentat şi a părăsit competiţia.

În ediţia de marţi seară a emisiunii „Xtra Night Show“, Şerban Copoţ şi George Vintilă au fost invitaţi să vorbească despre show-ul de la Antena 1, dar producătorii emisiunii au arătat şi imagini nedifuzate până acum de la emisiunea „Asia Express“.

Printre momentele pe care telespectatorii nu le văzuseră se află şi o dezvăluire făcută de Şerban Copoţ. Atunci când a văzut Oceanul Indian, artistul a afirmat că acolo era să-şi piardă tatăl şi fratele.

„Oceanul Indian... Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul. Şi acum văd şi eu locurile astea, aşa cum le-a văzut şi tata. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să-i pierd pe amândoi. Erau pe acelaşi vapor. Erau să moară. A venit o furtună colosală, care a durat trei zile. Din peste 30 de nave, 20 s-au scufundat. Povesteau tata şi fratele meu că, după ce s-a terminat taifunul sau ce a fost, erau sute de morţi în apă. Atunci, tata s-a jurat că nu mai navighează. A fost cea mai groaznică furtună pe care a prins-o în 30 şi ceva de ani de navigaţie“, a dezvăluit Şerban Copoţ.

Modifică Setările