News

Povestirea emoţionantă a Danei Rogoz despre Mica: ”Cumpărasem pentru ea haine de mireasă hipioată, cu care s-o îmbrace la morgă”

Povestirea emoţionantă a Danei Rogoz despre Mica: ”Cumpărasem pentru ea haine de mireasă hipioată, cu care s-o îmbrace la morgă”

Au trecut patru ani de când Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica, a trecut în nefiinţă, însă colegii ei de la Abracadabra n-au uitat-o. Dana Rogoz a povestit, acum câteva zile,  pe blogul său, cum au decurs lucrurile atunci când nefericitul eveniment s-a produs, dar  şi despre piesa care îi aminteşte de fiecare dată de buna ei prietenă.

Dana Rogoz şi-a început trista istorisire mărturisind cât de mult îi lipseşte Mica şi că melodia ”Seasons in the sun” îi alină dorul de ea. ”E una dintre acele zile când ascult „Seasons in the sun” şi mă gândesc la ea. Mai ţii minte Ducu când eram amândoi în maşină, tu conduceai, eu eram în dreapta, pe bancheta din spate erau hainele pe care le cumpărasem pentru ea, de “mireasă hippiotă”, cu care să o îmbrace la morgă, şi dintr-o dată la radio au pus melodia asta? Iar noi ne-am uitat unul la altul şi ne-a buşit plânsul? Parcă fiecare vers vorbea despre ea, despre primăvara aia tristă, despre verile noastre trecute, de când aveam 9 sau 10 ani. Aveam o senzaţie stranie că nu întâmplător a venit acea melodie atunci. Sună ridicol, dar chiar şi acum am bănuiala că cel care a pus piesa în playlist a pus-o cu gândul la Mica a noastră.”, scrie actriţa pe blogul ei, danarogoz.com.

Amintim că Mica a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, Mica a lucrat ca jurnalist, dar şi ca lector universitar, având două doctorate, unul la Oxford şi altul la Viena.

Fosta componentă a trupei „Abracadabra” a murit joi, pe 14 martie 2013, la spitalul Fundeni din Capitală din pricina unei ciroze în stadiu avansat.

Mica şi Ducu Ion
Modifică Setările