Beauty

POWERlips Fluid. Buze puternice pentru femei puternice

POWERlips Fluid. Buze puternice pentru femei puternice

Intens. Puternic. Ca şi tine

Femeile puternice au nevoie de culoare puternică.

Munceşti din greu. Joacă tare. Şi impune un aspect ce face la fel.

Rujul de buze lichid super elegant Powerlips Fluid de la Nu Colour combină nuanţele intense de lungă durată cu un amestec pentru îngrijirea pielii, pentru buze mai delicate şi evidenţiate, cu un efect calmant, aducându-ţi aspectul la viaţă într-un singur pas simplu.

Aspectul dorit. Un aspect ce durează

Buze voluptuoase şi delicate. Buzele perfecte. Îţi poate duce aspectul de la 0 la 100 într-o clipită.

Cu toţii îl dorim şi acum este mai uşor ca niciodată să-l obţii.

Cu Powerlips Fluid, buzele tale nu vor fi doar uimitoare. Vor fi mai fine şi mai delicate, mulţumită uleiului de avocado şi vitaminei E din formula noastră nelipicioasă, uşoară, ce hrăneşte buzele şi evidenţiază frumuseţea naturală. Aplicatorul său în formă de picior de căprioară este conceput pentru alunecare uşoară, pentru ca tu să obţii un aspect minunat fără efort.

Aspectul dorit. Un aspect ce durează. Toate acestea cu Powerlips Fluid.

De ce este Powerlips Fluid produsul favorit?

-Iţi protejează buzele şi le conferă catifelare

-Nu se adună şi nu curge

-Textură uşoară şi mătăsoasă, rezistentă la transfer

-Conţine caolin, o bază de argilă naturală care susţine culoarea bogată, de lungă durată

-Formula uşoară conţine un amestec de ingrediente care refac şi catifelează pielea, cum ar fi uleiul de avocado şi vitamina E

Obţine un aspect minunat:

-Aplică pe buze curate

-Conturează-ţi buzele cu marginea aplicatorului

-Umple buzele cu centrul aplicatorului

-Aşteaptă 2 minute pentru a se usca

Despre Nu Skin Enterprises, Inc.

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Nu Skin Enterprises, Inc. crează şi distribuie produse inovatoare pentru consumatori, oferind o linie completă de soluţii de wellness şi înfrumuseţare de calitate premium. Compania susţine pe baza expertizei sale ştiinţifice în domeniul nutriţiei şi îngrijirii pielii crearea  în mod continuu a produselor inovatoare. Nu Skin comercializează produsele prin intermediul unei reţele globale de lideri de vânzări din Asia, America de Nord şi de Sud, Europa, Africa şi zona Pacific. În calitate de membru îndelungat al asociaţiilor de vânzări directe din întreaga lume, Nu Skin este dedicată să respecte orientările din industrie cu privire la consumatori, care îi protejează şi îi susţin pe cei care comercializează şi achiziţionează produsele companiei prin canalul de vânzări directe. Compania Nu Skin este cotată la Bursa de Valori din New York cu simbolul „NUS”. Mai multe informaţii sunt disponibile  pe  nuskin.com. Obţine mai multe informaţii pe www.nuskin.com.

Găseşte-l online

#PowerlipsFluid #Powerlips #Liquidlipstick #NuSkin #NuColour

Magazin web

https://www.nuskin.com/content/nuskin/ro_RO/products/nuskin/cosmetics/lips/liquid-lipstick/powerlips-new-shades-coming-soon.html

Preţ de vânzare cu amănuntul

Nu Colour Powerlips Fluid – 97,62 RON

Citește și ...