News

Poze controversate: vedete care alăptează în public şi sunt mândre de asta

de admin

Poze controversate: vedete care alăptează în public şi sunt mândre de asta

De când ne ştim, apariţiile femeilor care alăptează în public au fost blamate de societate, deşi este un gest atât de inocent şi de natural, care nu ar trebui criticat sub vreo formă. Există, în fond, alte probleme mai serioase decât alăptarea unui copil – lucru care nu ar trebui să aibă vreo aluzie sexuală, nicidecum!

Din fericire, modele feministe răsar tot mai mult, atât în rândul activiştilor, cât şi-n rândul celebrităţilor, care susţin alăptarea în public pentru că, ei bine, este ceva normal. Frumuseţea maternităţii ar trebui lăudată şi nu inhibată, aşa cum sunt de părere şi următoarele staruri mondene, care s-au pozat alăptându-şi odraslele micuţe.

Tamara Ecclestone (30) este cea mai nouă mamă care a postat pe Instagram o asemenea fotografie cu ea alăptându-şi fiica de un an, Sophia, într-o vacanţă în Bahamas. “Înotul ne-a făcut însetaţi”, a scris ea, apărând cu micuţa într-o piscină de lux. (dreapta)

Doutzen Kroes a ales un cadru foarte intim în care o alăptează pe fiica sa, Myllena, de numai 10 luni, cu menţiunea că se simte “binecuvântată”.

Natalia Vodianova a întruchipat frumuseţea maternă alături de fiul ei, Maxim, în iunie 2014, când a postat pe Twitter o fotografie cu el, în alb şi negru, nud amândoi.

Gisele Bundchen: frumosul supermodel îşi alăptează cu mândrie fiica de un an, Vivian, în apartamentul ei luxos, înconjurată de stilişti. “Unii oameni cred că nu trebuie să alăpteze şi eu mă tot gândesc: vrei să îi dai mâncare proastă copilului tău, când sunt atât de mici? Ar trebui să fie o lege unviersală, ca mamele să-şi alăpteze copiii până la 6 luni”.

Alyssa Milano a scris ceva mai mult alături de fotografia cu ea şi fiica ei, Elizabella, pe când nou-născuta avea doar 8 săptămâni, în octombrie anul trecut. “Ah, bucuria suptului! Privea cu dragoste la mişcările de peştişor ale acelei guriţe fără dinţi şi îş imagina că, odată cu laptele ei, curgea în fiul său şi cele mai profunde gânduri, concepte, vise”, a citat actriţa pe Milan Kundera.

Alanis Morissette s-a distrat de minune alăptând în maşină. “Voi alăpta şi alăpta până când termină tot fiul meu şi adoarme. Cred că va ajuta copilul, când creşte, să facă mult mai puţină terapie. Eu îi asigur bunăstarea şi siguranţa, stadiul acesta pentru el este foarte important”, explica artista despre fiul ei, Ever, pe când îl alăpta în public din 2012 încoace. Alanis susţine importanţa alăptării şi drepturile femeilor de a face asta oricând.