Royals

Pozele oficiale de la botezul Prinţului Louis au fost editate special! Ce l-a dat de gol pe fotograf?

Pozele oficiale de la botezul Prinţului Louis au fost editate special! Ce l-a dat de gol pe fotograf?

Fotografiile oficiale pe care Matt Holyoak le-a făcut imediat după botezul regal al micului Prinţ Louis au fost modificate de acesta, iar presa britanică a descoperit acest lucru.

Potrivit celor de la Hello Magazine, Matt Holyoak, care în trecut le-a făcut poze oficiale inclusiv Reginei Eliasbeta şi Prinţului Philip, a recurs la un truc ingenios pentru a da un aer retro camerei din Casa Clarence în care a făcut pozele oficiale. Fotograful a editat pozele în aşa fel încât decorul şi toate obiectele din cameră să aibă o culoare care să se potrivească perfect cu fericitul eveniment.

Sursa citată notează că obiectele de mobilier din decor apar în fotografii ca fiind de culoarea bronzului, însă în realitate acestea sunt aurii. Este posibil ca aceste indicaţii preţioase să fi fost date chiar de familia regală, care s-a arătat foarte mulţumită de pozele lui Matt Holyoak.

Fotografiile au fost realizate la doar 10 minute după ce botezul s-a terminat, acest lucru fiind aflat datorită unei poze în care se vede ceasul Prinţului William.