News

Prăpăd la casa lui George Clooney! Curtea i-a fost inundată complet în urma ciclonului Dennis VIDEO

Prăpăd la casa lui George Clooney! Curtea i-a fost inundată complet în urma ciclonului Dennis VIDEO

Luxosul domeniu pe care actorul îl deţine în Berkshire este afectat de inundaţiile provocate de furtuna din Marea Britanie.

După Ciara, care a produs deja pagube importante, Dennis este a doua furtună violentă care loveşte Marea Britanie într-o săptămână. Din nordul Scoţiei şi până la Londra, a plouat abundent, vântul a bătut cu putere, iar râurile s-au umflat.  După ce în câteva ore au căzut precipitaţii cât pentru două săptămâni, au fost emise sute de avertismente de inundaţii. Şi, din păcate, mii de locuinţe au fost afectate.

Printre cei care şi-au găsit terenurile sub apă se află şi George Clooney, care deţine un adevărat conac în Berkshire. Domeniul lui a fost inundat apele râului Tamisa, din cauza furtunii Dennis, în timp ce familia Clooney se afla în La Palma, Insulele Canare. 

Imagini aeriene cu proprietarea din Berkshire a cuplului George şi Amal Clooney arată că pagubele sunt destul de mari, chiar dacă inundaţiile au afectat doar terenul de tenis, terasa casei de vară şi o mare parte a gazonului, nu şi clădirile de pe proprietate.

Estimată la aproximativ 14 milioane de euro, această proprietate cumpărată în 2014 se află în apropiere de Londra şi este considerată a fi monument istoric cu o valoare arhitectonică deosebită din secolul al XVII-lea. Vila a mai fost lovită de inundaţii şi în 2016.

Modifică Setările