News

Pregăteşte-ţi Garderoba Pentru Zilele Răcoroase cu Geci de Damă Fashion

Pregăteşte-ţi Garderoba Pentru Zilele Răcoroase cu Geci de Damă Fashion

Geaca reprezintă o piesă vestimentară care îşi va demonstra utilitatea în foarte multe contexte, fiind extrem de versatilă şi utilă. Varietatea de modele puse le dispoziţie pe piaţa de specialitate, va veni în întâmpinarea tuturor tendinţelor în materie de outfit, putând să alegi modele simple sau elaborate, scurte sau lungi, elegante sau sport, din fâş, stofă sau accesorizate cu blăniţă.

 

Gecile pentru dame, ideale pentru realizarea unei ţinute moderne

Deşi paleta de geci de damă te duce cu gândul la sezonul rece, trebuie să ştii că această piesă vestimentară te va ajută să îţi creezi outfitul potrivit chiar şi într-o zi însorită de primăvară sau de toamnă. Astfel, gecile de damă acoperă o paleta foarte largă, oferind modele de geci groase sau subţiri, lungi sau scurte, cambrate sau cloş, cu blană sau exclusiv din fâş, în culori neutre sau într-o cromatică îndrăzneaţă şi tinerească.

 

Cum îţi alegi geaca potrivită

Ca în cazul oricărei piese vestimentare, atunci când îţi alegi geaca de damă, vei ţine cont de o serie de aspecte. Astfel, geaca ta va fi realizată din materiale de calitate, va fi aleasă mărimea potrivită ţie, dar şi modelul preferat care îţi va scoate în evidenţă caracteristicile posturii. Vei alege o geacă foarte călduroasă, comodă la purtare, dar şi uşoară că greutate şi rezistenţă.

O geacă de damă va fi călduroasă dacă materialul exterior nu este doar frumos şi plăcut, ci este şi impermeabil şi rezistent în faţă rafalelor de vânt. Gecile de damă pot fi umplute cu puf de pinguin sau raţă, iar modelele pot fi alese lungi sau scurte, cu glugă sau fără, cu guler înalt sau mic, cu blăniţă sau fără, în tonuri neutre sau în culori tari. Astfel, varietatea de geci de damă îţi oferă posibilitatea de a alege modelul potrivit ţie, atât din punct de vedere estetic, cât şi calitativ.

 

Cum porţi o geacă de damă

A purta corect o geacă de damă reprezintă o provocare atunci când vrei să realizezi o ţinută interesantă şi în tendinţe. O geacă de damă cu umplutură din puf o vei putea adopta chiar şi atunci când ai o siluetă mai plinuţă, textura specifică mascând kilogramele în plus. Gecile scurte de damă sunt recomandate atunci când doreşti să realizezi o ţinută sport sau casual. Un astfel de model de geacă scurtă îţi permite libertate de mişcare şi mobilitate, fiind ideală pe parcursul unei zile aglomerate în care ai multe activităţi de îndeplinit.

Gecile scurte pot fi asortate cu o pereche de blugi şi purtate cu adidaşi, ghete sau bocanci. Culoarea gecii alese nu ar trebui să contrasteze cu cea a pantalonilor, astfel că vei opta pentru tonuri asemănătoare. Dacă adopţi un stil mai conservator, poţi alege geci de damă de lungime medie sau lungă, în culori neutre, cambrate sau cloş. Acest tip de geacă de damă permite asocierea chiar şi cu pantalonii din stofă sau cu ţinutele office.

Dacă preferi gecile din stofă, trebuie să ştii că acestea permit o asortare mult mai plăcută cu ţinutele office. Indiferent de modelul de geacă de damă ales, acesta trebuie să îţi ofere confort termic şi mobilitate, însă este recomandat să se încadreze şi tipului / specificului activităţilor tale. Astfel, o geacă te va ajuta să îţi creionezi ţinuta potrivită, indiferent de activităţile pe care le desfăşori. Dacă eşti o persoană activă, vei opta pentru gecile scurte, iar dacă ai preocupări statice, gecile din stofă sau blugi vor reprezenta varianta potrivită ţie.

 

Geaca în ţinutele de damă

Gecile de damă îţi oferă posibilitatea alegerii modelului preferat, astfel încât să îl încadrezi outfitului ales. Astfel, trebuie să ştii că dacă alegi să adaugi ţinutei tale office o geacă, vei opta pentru o geacă de damă lungă în tonuri neutre sau pentru o geacă cu blană, cu o croială cambrată.

Pentru ţinutele casual poţi alege un model de geacă scurtă, purtată cu o fustă lungă şi largă, cu o pereche de blugi evazaţi sau cu o fustă scurtă şi strâmtă. Chiar şi ţinutei elegante şi rafinate îi poţi adaugă o geacă, dacă adopţi un model lung, cu blăniţă şi în tonuri neutre.

Cu toate acestea, cel mai uşor de realizat va fi ţinuta sport, alegând să porţi o geacă din fâş, groasă, subţire sau cu blăniţă, asortată cromatic perechii de pantaloni sau pantofilor sport. O geacă scurtă se va potrivi foarte bine cun un trening din catifea sau cu o pereche de pantaloni mulaţi.

Alegând geaca potrivită preferinţelor şi tendinţelor tale, îţi vei pregăti garderoba pentru a întâmpină cu stil zilele răcoroase şi umede.

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările